KariAaltonen Pakko mahtua !

Ensimmäiset askelet takana, monta edessä

  • Alku matkalla.
    Alku matkalla.

Otsikon mukaisesti on ensi askeleet otettu kohti vaaleja, paljon vielä edessä.

Hieman on alku tahmeata ollut, kun ei oikein tiennyt miten ja mistä aloittaa matka Arkadianmäelle. Puolue on vaihtunut, siitä joku myös muistanut ystävällisesti muistuttaa.(huom.sarkasmi) Mutta tuollainen muistuttelu asioista, on varsin lapsellista ja kohdallani meneekin metsään. En välitä mokomasta, tähän ikään oppinut ignooraamaan tuollaisen.

Sen verran on pakko sanoa, että puolue jossa vuosi sitten olin vielä, teki kyllä mahdottomaksi sen kautta lähteä ehdolle. Toki ilmaisin halukkuuteni, mutta tuntuvat paikallistasolla keskittyvän liikaa yhden ihmisen fanitukseen. Omituista käytöstä aikuisilta ihmisiltä.

Takaisin asiaan. Eli alku aina hankalaa ja lopussa kiitos kuulemma seisoo, sanovat jotkut. 

Ei ole takana `wanhan´ puolueen valmista pakettia ja miljoonittain rahaa. Mennään siis pienellä ja mahdollisesti myöskin kauniilla eteenpäin. Otetaan eurot omasta taskusta ja koko ajan opitaan matkan varrella lisää.

Mutta arvot ja ajatukset ovat kristallin kirkkaana valmiina olleet mielessä pitkään. Ja lisää asioita joihin pitää tehdä parannuksia ja muutoksia ilmenee ja jatkuvasti, lähes päivittäin lisää.

Tämän talven ykkösaiheiksi ovat nousseet kaksi ääripäätä, lapset-vanhukset. 

On häpeällistä, että kumpikaan on mahdollista Suomessa. Lapsia käytetään seksuaalisesti hyväksi ja vanhusten hoitokin tuntuu tietyissä laitoksissa olevan varsin retuperällä. Mikä on mennyt pieleen?

Vai onko niin, että ollaan liian sokeiksi tultu asioille ja sillä mahdollistetaan näitä asioita. Ei pitäisi näin olla. 

Kolmanneksi asiaksi tuntuu nousseen tämä "ilmastovaaleiksi" leimaantunut ilmapiiri. Kovasti puhutaan sähköautojen puolesta, vaikka ei niistä kokemustakaan olisi. Polttomoottoreiden kieltämiseksi jotkut toimivat, se olisikin katastrofi pitkien etäisyyksien maassa.

Onko unohdettu ettei paloautot pattereilla kulje, ei tule lääkärihelikopteri liioin duracelin voimalla, onko sen enempää ambulanssin aikaa alkaa lataamaan pattereita kesken kuljetuksen. Siinä kerkiää Väinö-vaarin pumppu iskemään viimeisen iskunsa, kun lanssikuski kesken matkan ottaa ja nykii aggregaattia pakkasessa käyntiin, vankkureitaan ladatakseen. Toimivat muuten myös polttomoottoreilla.

SOTE:n en viitsi nyt edes tällä kerralla tarttua. Silläkin on toki moni melkoisen tilin raapinut kasaan, vaikka ei valmista taida tulla nytkään ?!

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

Toimituksen poiminnat